Doet uw softwareleverancier al mee?

Dat is mooi!

Gefeliciteerd, de eerste stap is al voor u gezet! Nu uw softwareleverancier de live koppeling van Pdrie al heeft geïmplementeerd kunt in no-time een stuk efficiënter te werk gaan. Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met uw softwareleverancier om de koppeling te maken. U kunt daarna direct profiteren van de onderstaande voordelen:

De meest actuele prijs- en productinformatie

Waar u ook bent, u heeft 24 uur per dag toegang tot de meest actuele inkoopprijzen, evenals de voorraadstatus en de levertijd van het product. Daarmee is de tijd van handmatig leveranciersbestanden bijwerken om uw prijzen up-to-date te houden voorgoed voorbij en komt u nooit meer voor onverwachte kosten te staan.

Eenvoudig, efficiënt en foutloos

Uw bestelling is altijd compleet door het tonen van verwante artikelen die relevant zijn voor uw project. Zo komt u nooit meer iets te kort en kunt u uw planning zorgvuldig opstellen, ook aan de hand van de bijbehorende actuele product- en prijsinformatie. Bovendien bespaart het zoeken naar de juiste producten u een hele hoop tijd en moeite, waardoor u dus een stuk efficiënter te werk gaat.

Het assortiment van uw toeleverancier

Door de koppeling met de catalogus van uw vaste toeleveranciers heeft u altijd het complete assortiment voorhanden. Welke zoekopdracht u ook intypt, door onze slimme vergelijking van synoniemen wordt u altijd het juiste product getoond met informatie die up-to-date is. Dat scheelt dus enorm veel tijd; tijd die u het liefst aan uw vakmanschap wil besteden!

Vragen?

Wilt u graag meer informatie of heeft u verder nog vragen? We staan u graag te woord om u verder te helpen!