Wat is Pdrie?

Een koppeling speciaal voor bedrijven in de bouw

Raab Karcher en Admicom lanceren Pdrie

Op 1 september 2017 lanceren Raab Karcher en Admicom een nieuw product: Pdrie. Pdrie is een koppeling speciaal ontwikkeld voor bedrijven in de bouw, waarmee men eenvoudig kan beschikken over complete productinformatie, actuele (netto)prijs- en voorraadgegevens van hun leveranciers in hun eigen (ERP) softwareprogramma. Met deze nieuwe methode behoren incomplete databases, moeilijk zoeken en problemen met het updaten van leveranciersbestanden tot het verleden.

Een brede acceptatie

Pdrie is een koppeling speciaal ontwikkeld voor bedrijven in de bouw, waarmee men eenvoudig kan beschikken over complete productinformatie, actuele (netto)prijs- en voorraadgegevens van hun leveranciers in hun eigen (ERP) softwareprogramma. Met deze nieuwe methode behoren incomplete databases, moeilijk zoeken en problemen met het updaten van leveranciersbestanden tot het verleden.

Productinformatie

Met Pdrie kunt u eenvoudig filteren en zoeken op alle relevante productspecificaties en complete productinformatie.

Verwante artikelen

Uw bestelling direct compleet maken? Vind gemakkelijk alle verwante artikelen en bestel ze direct mee!

Actuele voorraadinformatie

Met de actuele voorraadinformatie van Pdrie ziet u meteen hoeveel artikelen er direct leverbaar zijn.

Wat kan Pdrie voor mij betekenen?

De bedenkers van de koppeling zijn zich bewust dat de meerwaarde nihil is als de koppeling alleen tussen beide partijen werkt. Daarom is gedurende het ontwikkeltraject al aansluiting gezocht met andere softwarehuizen en handelaren zodat ook zij de koppeling kunnen implementeren. Tijdens de lancering op 1 september zullen naast Admicom ook de softwarehuizen 2Jours, KYP en Simar de koppeling ondersteunen. En naast Raab Karcher zullen ook de volgende handelaren de koppeling aanbieden: Galvano, De Jager-Tolhoek, Tegelgroep Nederland en SFIC (België).

Actuele prijzen

Met Pdrie werkt u altijd met de meest actuele prijzen zonder eerst de leveranciersbestanden te moeten updaten.

Synoniemen

Of u nu zoekt op ‘Toilet’ of ‘Closet’, op beide zoekopdrachten krijgt u dezelfde resultaten door slimme synoniemen.

Vrij toegankelijk

De standaard van Pdrie is vrij toegankelijk en kan door andere softwarehuizen en handelaren eenvoudig geïmplementeerd worden.

Raab Karcher en Admicom

Raab Karcher en Admicom zijn de grondleggers van deze innovatie. Raab Karcher is een landelijk opererende leverancier van bouwmaterialen. Admicom ontwikkelt al meer dan 36 jaar specifieke (ERP) software voor bedrijven in de bouwnijverheid. Tegenwoordig bestaat het softwarepakket uit meer dan vijftig onderdelen, van CRM, kantoorautomatisering en calculeren tot factureren en administreren.