Doet uw softwareleverancier nog niet mee?

Laat het ons weten!

Staat uw softwareleverancier niet vermeld in onze lijst? Geen probleem! Informeer ons over de ERP-software waar u gebruik van maakt en wij nemen direct contact met hen op om ook hen te overtuigen van alle voordelen van Pdrie.

Compleet Product

Door de live koppeling met het assortiment van uw vertrouwde toeleveranciers is de informatie over de producten altijd up-to-date en compleet. Door de handige zoek- en filterfunctie kunt u gericht zoeken naar specifieke productspecificaties. Daarnaast krijgt u verwante artikelen te zien om uw bestelling compleet te maken, zodat u nooit meer iets vergeet.

Actuele Prijs

Met Pdrie heeft u 24 uur per dag toegang tot de actuele voorraadstatus van het gehele assortiment met de meest actuele prijzen. U hoeft dus nooit meer leveranciersbestanden handmatig te updaten, aangezien alle getoonde prijzen up-to-date zijn. Bovendien gaat u veel effici├źnter te werk door de tijd en moeite die u op deze manier uitspaart.

Eigen Programma

Iedere softwareleverancier kan de koppeling van Pdrie eenvoudig implementeren zodat u als klant er direct gebruik van kan maken. Op dit moment zijn er diverse ERP-softwarepakketten met Pdrie beschikbaar, maar mocht uw softwareleverancier nog niet in de lijst staan dan kunt u deze doorgeven via het onderstaande contactformulier.

Staat uw softwareleverancier niet in de lijst?
Geef ‘m hier door!